Kamuoyuna Duyuru | AYV
Kamuoyuna Duyuru

Son dönemde vakfımızın ismi, görselliği ve tanınırlığı kullanılarak vatandaşlarımıza Pandemi Yardımı başta olmak üzere çeşitli diğer yardımların yapılacağına ilişkin vaatlerde bulunan kişi ve kurumların olduğu öğrenilmiştir. Değerli hayırseverlerimize ve kamuoyuna bildirmek isteriz ki; vakfımızın, görevlilerimizin ve gönüllülerimizin bu kişi ve kurumlarla hiçbir ilişiği bulunmamaktadır.

Vakfımızın adı kullanılarak mağduriyetlere sebep olan bu kişi ve kurumlar, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında suç işlemektedir. Avrupa Yardım Vakfı olarak kurumsal web adresimiz: www.avrupayardimvakfi.com iletişim sayfasında yer alan iletişim bilgilerimiz ve kurumsal sosyal medya hesaplarımız haricinde aktif olarak kullandığımız herhangi bir iletişim kanalımız bulunmamaktadır.

Değerli bağışçılarımızdan ve kamuoyundan bu kanallar haricinde iletişim sağlanan herhangi bir cep numarası yahut e-posta adresine itimat etmemelerini rica ederiz. Vakfımızın ismini kötüye kullanan art niyetli bu faaliyetler karşısında gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını ve savcılığa suç duyurusu yapılacağını bildirir, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

21/12/2021