BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Eğitim Projesi

Eğitim; yeni nesillerin düşüncel ve zihinsel gelişimlerinin istikrarlı bir şekilde desteklenmesinin, genç bireylerin kendilerini yetiştirmelerine imkân tanınmasının, doğdukları ve yaşadıkları ülkelerin gelişimine, büyümesine katkı sağlamasının yegâne yolu olup, coğrafyaların savaş yerine barış ile yol katetmesinin olmazsa olmazlarından bir tanesidir.

Günümüzde ekonomik ve teknolojik gelişmenin doğrudan etkilediği eğitim sistemleri ve eğitimsel altyapı, özellikle Afrika ve Asya kıtalarında bulunan ülkelerdeki siyasi, ekonomik, toplumsal etmenlerden kaynaklanan sebeplerle yetersiz durumdadır. İnsana yatırım yapmanın en kalıcı yolu olan eğitim desteğinin bu bölgelere ve ülkelere yeterli düzeyde sağlanması, toplumsal dinamiklerin yeniden canlanmasını, düşünsel açıdan kendini yetiştirmiş bireylerin ülkelerine destek vermesini sağlayacaktır.

Eğitim yardımı ile insana yatırım yapmanın kalıcı çözüme kapı aralayacağına inanan Avrupa Yardım Vakfı olarak eğitim projesi kapsamında, başta Afrika ve Asya olmak üzere Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yeni nesillerin kaliteli ve güzel bir eğitim alabilmesi için adımlar atıyor ve çocukların eğitim alabilecekleri imkânları oluşturmaya gayret ediyoruz.

Eğitim yardımı yapan kuruluşlar arasında yer alarak, yardıma muhtaç kimselere sadece giyim, barınma, temel gıda ve diğer maddi yardımlar hususunda destek olmuyor, aynı zamanda partner kuruluşlarla birlikte çalışarak okulları olmayan, öğretmenleri olmayan yeni nesillere eğitim ve kurs imkânı tanıyoruz. Onlara bu imkânları sağlayarak yardımımızın kalıcı olmasını, kendilerini yetiştirebilecek altyapı ve imkânlara sahip olarak en başta kendilerine, ailelerine ve sonrasında ülkelerine katkı sağlayabilecek bireyler olmalarını hedefliyoruz.

Eğitim Projesi ile Hedeflediklerimiz

Eğitim projesi ile hedeflediklerimizi aşağıdaki alt başlıklarla sıralayabiliriz:

• Başta Afrika ve Asya kıtasında yer alan ülkeler olmak üzere Dünya’nın çeşitli bölgelerinde, partner kuruluşlarla işbirliği yaparak kalıcı bir eğitim yardımı yapmak,
  • İnsana yatırım yaparak, bireylerin kendini yetiştirebileceği ortamları hazırlamak,
  • Eğitim yardımı ile destek verdiğimiz çocukların ve gençlerin ülkelerindeki barış ve istikrarın teminatı olmasını sağlamak,
  • Öğretmenleri, okulları, kitapları olmayan çocuklar ve gençlere gerekli imkânları sağlayarak onlara yalnız olmadıklarını göstermek,
  • “Eğitim yardımı yapmak istiyorum, burs vermek istiyorum” diyen yardımseverlerin hayra açılan kapısı olmak ve yardıma muhtaç insanlarla aralarında köprü görevi görmek…

Eğitim Projesi Kapsamında Yaptıklarımız

Eğitim projesi kapsamında yaptığımız yardımların detaylarını, aşağıdaki alt başlıklarla sıralayabiliriz:

• Kardeş aile projesi kapsamında yaptığımız eğitim yardımı ile yardıma muhtaç çocuklara ve gençlere hazır balık vermek yerine, balık tutmayı öğretiyoruz. Gençlerin ve çocukların eğilimlerine ve ihtiyaçlarına göre dikiş nakış kursu, seracılık, tasarım gibi eğitim ve kursları vererek, ailelerin çalışma hayatına aktif katılımını sağlıyoruz. Böylece istikrarlı büyümenin temellerini, insana yatırım yaparak atıyoruz.
  • Yetim sponsorluğu yardımı alan yetimlerin okula gidebilmeleri için destek veriyor ve gerekli imkânları sağlıyoruz.
  • Yetimlere, çocuklara ve gençlere eğitim yardımı projesi kapsamında kırtasiye yardımı yapıyoruz.
  • Okulların tadilatını yaptırarak veya okul ve benzeri yapıları partner kuruluşlarla yaptığımız işbirliği ile inşa ederek, çocukların ve gençlerin eğitim alabilecekleri altyapısal gereksinimleri, imkânları sağlıyoruz.

Eğitim Projesine Katılım

Eğitim yardımı yapan kuruluşlar arasında yer alan Avrupa Yardım Vakfı olarak düzenlediğimiz ve sistemli bir şekilde yürüttüğümüz eğitim projesine katılmak için bizlere burs vermek istiyorum, eğitim yardımı yapmak istiyorum şeklindeki talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Eğitim projesine katılmak ve yeni nesillerin kaliteli, güzel, verimli bir eğitim almalarına yardım etmek için bizlere [email protected] mail adresimizden veya +31 13 879 50 12 (Hollanda) / +31 6 84 22 08 14 (Hollanda) / + 49 15221550927 (Almanya) / + 32 484683373 (Belçika) telefon numaralarımızdan ulaşabilir ve talebinizle birlikte müracaat edebilirsiniz.

“Avrupa Yardım Vakfı: Hayra Açılan Kapınız”

ONLINE BAĞIŞ

Diğer Projeler