Aydın'da Diktiğimiz Fidanlarla Geleceğe Paha Biçilmez Bir Miras Bırakıyoruz! | AYV
2022 fidan bağışı

Aydın’da Diktiğimiz Fidanlarla Geleceğe Paha Biçilmez Bir Miras Bırakıyoruz!

Avrupa Yardım Vakfı’nın saygıdeğer bağışçıları,

Sizlere, vakfımıza yapılan bağışlar sayesinde geleceğe nefes olması niyetiyle başlattığımız bir fidan projesinin daha hayat bulduğu müjdesini vermek isteriz. İki cihan sultanı Efendimiz; “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz.” buyurmuşken bu projeyle bir yandan kıymetli bir sünneti ihya etmenin sevincini yaşıyor bir yandan da Türkiye’nin orman varlığına katkıda bulunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşıyoruz.

Bağışçılarımızın destekleriyle tamamladığımız projemiz kapsamındaki fidan dikimini yangınlardan en çok etkilenen illerden biri olan Aydın’da gerçekleştirdik. Bu projemizle Aydın’ın Nazilli ilçesinde 10.000 fidanı toprakla buluşturduk. Nazilli ilçesinin Karacasu mevkiinde ormanlık alan olması planlanan araziye ekilen kızılçam ağacı fidanları ile Avrupa Yardım Vakfı olarak değerli bağışçılarımızın katkısıyla geleceğe paha biçilmez bir miras bırakıyoruz.

Bu mirasın yarınlara taşınmasına vesile olan tüm bağışçılarımıza gönülden şükranlarımızı sunarız. Nesillerce insanların gölgesinde dinlenebileceği yemyeşil bir doğanın inşasına ortak olan hayır sahiplerimizin bu sadaka-i cariyelerinin Allah’ın rızasını kazanma yolunda kendilerine delil olmasını temenni ederiz. Duamız odur ki; Yüce Rabbimiz Aydın’da ekilen her bir fidan karşılığınca kıymetli bağışçılarımızın da muhterem ailelerinin de her birine cennette eşsiz meyveler veren ağaçların gölgesinde konaklamayı nasip etsin. Cenab-ı Hak yapılan bağışları, dergâh-ı izzetinde en güzel şekilde kabul buyursun; bu sadakadan hasıl olan ecir sayesinde kendileri ve aileleri için rahmet ve sevap kapılarını aralasın.