BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Kardeş Aile Projesi

Kardeş Aile Destekleme Yardımları

Dünya’nın çeşitli bölgelerinde, başta savaş olmak üzere kıtlık, doğal afet, yoksulluk nedeniyle yardıma muhtaç birçok insan bulunmaktadır. Evlerini kaybeden, temel ihtiyaçlarını karşılayamayan, ailesini ve yakınlarını kaybetmiş, çeşitli hastalıklarla mücadele eden mağdur ve muhtaç konumdaki bu insanlara yardım eli uzatmak, tüm inananların ortak vazifelerinden bir tanesidir.

Vazifemizi yerine getirmek adına Avrupa Yardım Vakfı olarak, Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yardıma muhtaç olan bu insanların hem temel yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamalarını, hem de ekonomik anlamda desteklenerek iş sahibi olmalarını sağlamak için Kardeş Aile Projesi kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kardeş Aile Projesi ile sizlerin hayra açılan kapısı olmayı, muhtaç konumda olan insanların umut ışığı olmayı, yakınlarını ve ailelerini kaybetmiş bu kimselere bir aile kadar yakın olmayı hedefliyoruz. Kardeş Aile ve Ensar Dayanışması olarak nitelendirdiğimiz bu proje ile sizlerle yardıma muhtaç insanlar arasında manevi birliktelik oluşturarak, yaptığınız yardımların güzel sonuçlarını görmenizle sizlerin mutlu olmasını, aldığı yardımlarla hayatını yeniden inşa eden mağdur ve muhtaç insanların yüzlerinin gülmesini amaçlıyoruz.

Kardeş Aile Projesi ile Hedeflediklerimiz

Kardeş aile projesi ile hedeflediklerimizi aşağıdaki alt başlıklarla sıralayabiliriz:

• Savaş, doğal afet, kuraklık, yoksulluk gibi sebeplerden dolayı mağdur ve muhtaç konumda olan insanlara manevi bir birlikteliği sunarak onlara yalnız olmadıklarını göstermek,
  • İstikrarlı ve sürekli yardımlar ile bu kimselerin hayatlarını yeniden inşa etmelerini sağlamak,
  • Kardeş aile projesi ile yardımlaşma ve dayanışma ruhunu, ensar ruhuyla yorumlayarak, muhtaç durumdaki kardeşlerimizin ayağa kalkmasına vesile olmak,
  • Kardeş aile edinmek isteyenlerle, bir aile sıcaklığı arayan, desteğe ihtiyaç duyan bu insanlar arasında köprü vazifesi görmek…

Kardeş Aile Sponsorluğu

Kardeş aile sponsorluğu ile muhtaç olan bir aileyi ensar ruhu ile kardeş aile edinmek isteyen sizlerin yapacağı yardımları, hem doğru kişilere ulaştırıyor hem de en yüksek verimlilikle sonuç almaya gayret gösteriyoruz. Kardeş aile edinmek istediğinizi tarafımıza iletmeniz halinde sizlere, kardeş ailenizin dosyasını gönderiyor, projenin bitiminde de gelir temini raporunu tarafınıza ulaştırıyoruz.

Kardeş aile sponsorluğu kapsamında aylık olarak yapacağınız yardımlarla şunları yapıyoruz:

• Eğer kardeş aileniz iş yapamayacak ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda ise, onun hem temel ihtiyaçlarını karşılıyor, hem maddi yardımla bulunuyor, hem de ona destek oluyoruz.
  • Eğer kardeş aileniz çalışabilecek durumda ise, sizlerin yardımlarını ona iş imkânı sağlamak için kullanıyoruz. Kardeş ailenize, işini kurması için alacağımız araç gereçlerle destek oluyor ve hayatını kendisinin kazanmasına vesile oluyoruz.

Kardeş aile sponsorluğu aylık bedeli, bölgeden bölgeye değişmektedir. Yardım miktarları, bölgenin refah seviyesi ve yaşam standartlarına bakılarak belirlenmektedir. Ülkelerin kardeş aile yardım bedelleri aşağıda gösterilmiştir.

Somali/Arakan/ Bangladeş’teki kardeşlerimiz için gereken aylık ücret 60€

Filistin/Bosna/Türkiye/ Türkiye’deki Suriyeli kardeşlerimiz için gereken aylık ücret 100€

Ayrıca yaptığımız yardımlar ve karşıladığımız üretim araç gereçleri doğrultusunda aylık ücretler değişebilmektedir.

Kardeş Aile Projesine Katılım

Kardeş aile yardımı yapan kuruluşlar arasında yer alan Avrupa Yardım Vakfı olarak düzenlediğimiz ve sistemli bir şekilde yürüttüğümüz kardeş aile projesine katılmak için bizlere kardeş aile edinmek istediğinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Kardeş aile projesine için bizlere [email protected] mail adresimizden veya +31 13 879 50 12 (Hollanda) / +31 6 84 22 08 14 (Hollanda) / + 49 15221550927 (Almanya) / + 32 484683373 (Belçika) telefon numaralarımızdan ulaşabilir ve talebinizle birlikte müracaat edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra Kardeş Aile Sponsorluk Formu doldurmak suretiyle bir aileye sponsor olabilir ve yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

“Avrupa Yardım Vakfı: Hayra Açılan Kapınız”

ONLINE BAĞIŞ

Diğer Projeler