Yardımlarınızla Filistin'e Kış Güneşi Doğdu! | AYV
kış acil yardım projesi

Yardımlarınızla Filistin’e Kış Güneşi Doğdu!

Saygıdeğer bağışçılarımız, Aralık ayı mazlum coğrafyalarda en sert soğuklarını gösterirken vakfımızın görevlileri de dünyanın dört bir yanında tüm hızıyla kış yardımlarınızı dağıtıyor. Kış Acil Yardım Projesi kapsamında bağışladığınız kömür, kışlık kıyafet, gıda paketi ve battaniye yardımlarınız her geçen gün haneleri ve gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

Bangladeş, Türkiye, Filistin, Afganistan, Moğolistan, Somali, Yemen ve Pakistan’da sürdürdüğümüz yardımlarımızda pek çok yaşlı, çocuk, kadın ve erkek tarafından umut dolu gözlerle karşılandık. Kış mevsimini el birliğiyle, kardeşlikle ısıtmayı başardık. Allah (c.c)’ın izniyle bu sene karlı günlerde, soğuğun ayazını en çok hissettiğimiz anlarda Bangladeş’te bir çocuğun bizlerden ulaşan bir kazağı giydiğini, yine bir ailenin bizlerden ulaşan bir battaniye ile ısındığını biliyor olacağız.

Son olarak Filistin’e ulaşan Kış Acil yardımlarımız kapsamında, 100 kişiye sebze-meyve yardımında bulunuldu. 100 çocuğumuza kışlık elbise yardımı yapıldı ve 100 kişiye battaniye dağıtıldı. Dünya’da Müslümanların birliğini ve kardeşi aç iken tok olmaya razı olmadığını gösteren tüm bağışçılarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

Siz de bu kış bir ailenin ısınmasına, ocaklarının yanmasına ve karınlarının doymasına vesile olmak isterseniz Kış Acil Yardım projemize katkıda bulunabilirsiniz. Mazlum coğrafyalarda kömür, battaniye, kışlık kıyafet ve gıda yardımında bulunmamıza destek olarak iyilikten doğan kış güneşini hanelere taşımamıza vesile olabilirsiniz.

Kış Acil Yardım Projesi