Ramazan Yardımlarımızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmaya Başladık | AYV
yemen ramazan yardımı 2022

2022 Ramazan Projesi Kapsamında Yardım Elimizi Yemen ve Moğolistan’a Ulaştırdık

Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Dört gözle beklediğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’a şükürler olsun ki kavuştuk. Avrupa Yardım Vakfı olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar Ramazan ayında siz kıymetli bağışçılarımızın desteği ile Ramazan Projesini başarıyla yürütmekteyiz. Dünyanın dört bir yanına yardım elimizi uzattığımız Ramazan aylarındaki yardımlarımıza 2022 yılı Ramazan ayında da devam etmekteyiz. Sizlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin sıcak bir iftar sofrasına oturmalarına, gıda kolileri ile Ramazan ayı boyunca yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamaya vesile olmaktayız.

Yardımlarımız hız kesmeksizin devam etmekle birlikte vakfımızın partner kuruluşları aracılığıyla Yemen’de ve Moğalistan’da Ramazan yardımlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaya başladık. Takdim ettiğimiz her gıda kolisinde, gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklarla, gençlerle, kadınlarla, yaşlılarla ve ailesini geçindirmeye çalışan babalarla karşılaşmakta, onların mutluluğuna sizler adına ortak olmaktayız. Böylesine güzel hayırları hayata geçirmemize vesile olduğunuz için sizlere en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz.

Allah’ın izniyle Ramazan ayı boyunca yardımlarımızı sürdürecek, sizlerin fitrelerini, zekatlarını, gıda ve iftar yardımlarını, buradaki kardeşlerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Bütün İslam aleminin ortak ayı olan, rahmetin, merhametin ve bereketin ayı Ramazan’da Müslüman kardeşlerimizi unutmamak, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, bizlerin önemli bir vazifesidir.

Yardımlaşmakla kardeşlik duygularımız perçinlenecek, birlikte olmakla ve infak etmekle sofralarımız bereketlenecektir. O vakit 2022 yılının Ramazan ayında gelin Gönül Soframızı Kuralım ve Muhtaçlara Yaren Olalım.

Moğolistan Ramazan Yardımı 2022

Yemen Ramazan Yardımları 2022