İletişim | Avrupa Yardım Vakfı

Vakfımızla İletişime Geçin

Avrupa Yardım Vakfı (Europe Aid Foundation) ismi altında 2009 yılında, yardımseverlerin “hayra açılan kapısı” olma amacıyla kurulmuş olan vakfımız, Dünya’nın dört bir yanındaki mağdur ve yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmayı hedefleyen bir kuruluştur. Kurulduğu günden bu yana hiçbir siyasi ve ideolojik görüşe bağlı olmadan faaliyetlerini yürüten vakfımız, din, dil, ırk ayrımı gözetmeden yoksulların, yetimlerin ve yardıma muhtaç olan herkesin yanında olmaya devam etmektedir.

yetim yardımı ayv iletişim
yetim yardımları ayv iletişim
yetimlere yardım etmek ayv iletişim
yetim sponsorluk ayv iletişim
yetim bağışı ayv iletişim
yetim sponsorluğu ayv iletişim
yetim bağış ayv iletişim
yetimlere sponsor olmak ayv iletişim

İletişim Bilgileri

Aphroditestraat 79 5047 TW Tilburg / Hollanda

Önemli Bilgilendirme:

Avrupa Yardım Vakfı olarak ihtiyaç sahibi kişiler tarafından yapılan bireysel yardım başvuruları ve taleplerine bulunduğumuz ülkenin mevzuatı, şartları ve kurumsal yapımız gereği ne yazık ki dönüş sağlayamıyoruz. Yardımlarımız farklı ülkelerdeki partner kuruluşlarımız ortaklığında kurumsal ve proje bazlı olarak yürütülmektedir. Türkiye’den vakfımıza ulaşmak isteyen kişilere bireysel yardım başvurusuna açık olan devlet destekli yardım kuruluşlarına başvuru yapmasını tavsiye ederiz. Avrupa Yardım Vakfı hiçbir bireysel yardım başvurusunu değerlendirmemekte ve yardımlarını yalnızca kurumsal partnerleri aracılığıyla uluslararası düzeyde gerçekleştirmektedir.