BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
Ramazan Projesi

11 ayın sultanı olan Ramazan, inananları birbirine yakınlaştıran, aralarındaki tüm farklılıkları ortadan kaldıran, rahmetin ve bereketin ayıdır. Her şeyden önce bir insan ve kul olduğumuzu bizlere hatırlatarak, insanların birbiriyle olan bağını, samimiyetini, iletişimini arttıran Ramazan, barışın ve sevginin ayıdır. Ramazan, insanlar ve toplumlar arasındaki birliği kuvvetlendiren, yardımlaşma bilincini aşılayan, farklılıkları bir kenara koyarak aynı sofrada buluşmayı sağlayan, paylaşmanın güzelliğini bizlere tattıran bir aydır. Kısacası Ramazan, birlik, beraberlik, dayanışma, sevgi ve merhametin bir diğer adıdır.

İşte bu güzel ayda, kimsenin iftar sofralarının sıcaklığından eksik kalmaması, yardımlaşma ruhunun hissiyatından mahrum kalmaması için Ramazan yardımı yapmak, inanan herkesin bir nevi vazifesidir. Dünya’nın dört bir yanında temel gıda maddelerine ulaşamayan, muhtaç ve yoksul insanlar bulunmaktadır. Yardıma muhtaç bu kimselere, gerek iftar yemeği yardımı, gerek Ramazan kumanyası yardımı ile ulaşmak, onların ellerinden tutmak, merhamet ve sevgi ayı olan Ramazan’ın bizlere sunduğu manevi lezzeti tadabilmek adına yapmamız gerekenler arasındadır.

Avrupa Yardım Vakfı olarak, “Ramazan yardımı yapmak istiyorum” diyen herkesin hayra açılan kapısı olmak adına Ramazan Projesi kapsamında, Ramazan kumanyası, iftar yemeği, yetim bayram hediyesi yardımlarını, Dünya’nın dört bir yanındaki muhtaçlara, yoksullara ulaştırıyoruz. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın sevincini yüzleri gülen çocukların, annelerin, babaların gönüllerinde sizlerle beraber yaşamayı amaçlıyoruz.

Ramazan Projesi ile Hedeflediklerimiz

Ramazan Projesi ile hedeflediklerimizi aşağıdaki alt başlıklarla sıralayabiliriz:

• Dünya’nın her bölgesindeki yardıma muhtaç olan insanların Ramazan sevincini yaşayabilmesine vesile olmak,
  • Ramazan ayının bereketine, sevincine, rahmetine, yoksul ve zengin demeden tüm insanların ulaşabilmesini sağlamak,
  • İftar yemeği yardımı ile Ramazan sofralarının sıcaklığından ve samimiyetinden,yardıma muhtaç herkesin mahrum kalmamasını sağlamak,
  • Dünya’nın dört bir yanındaki insanlara, Ramazan ayında da yalnız olmadıklarını göstermek,
  • Ramazan yardımı yapmak isteyenlerle, yardıma muhtaç kimseler arasında köprü görevi görmek…

Ramazan Kumanyası ve İftar Paketi

Ramazan yardımı yapan yerler arasında olan Avrupa Yardım Vakfı olarak, Ramazan kumanyası yardımı ile mağdur ve muhtaç insanların bu güzel ayda temel gıda maddelerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Kumanyalarımız ve iftar paketlerimiz, bir aylık olarak ayarlanmış temel gıda maddelerinden oluşmaktadır. Ramazan iftar paketi bedeli 25 Euro’dur. Birçoğumuz için oldukça küçük bir miktar olan bu yardımla, bir ailenin yüzünü güldürüp, hayır duasını alabilir, Ramazan sevincine ortak olabilirsiniz.

İftar Yemeği

İftar yemeği yardımı ile Ramazan ayında Dünya’nın birçok farklı yerindeki yardıma muhtaç insanların iftar sofralarının sıcaklığını, samimiyetini hissetmesini sağlıyoruz. İftar yemeği yardımı ile farklı ülkelerde, farklı beldelerde yaşayan insanların aynı gönül sofrasına ortak olmasına vesile oluyoruz. Tek kişilik iftar yemeği bedeli 5 Euro’dur.

Yetim Bayram Hediyesi

Ramazan yardımı kapsamında, Ramazan Bayramı’nda yetimlerin yüzlerinin gülmesini sağlamak amacıyla onlara, bayram hediyesi veriyoruz. Bu hediye, temel giyim ihtiyaçlarından olan elbise ve ayakkabı yardımını kapsamaktadır. Bazı ülkelerde de yetimleri eğlence ve oyun parklarına götürerek yüzlerinin gülmesini sağlıyoruz. Yetim bayram hediyesi bedeli 20 Euro’dur.

Ramazan Projesine Katılım

Yetim ve öksüzlere yardım eden kuruluşlar arasında yer alan Avrupa Yardım Vakfı olarak düzenlediğimiz ve sistemli bir şekilde yürüttüğümüz yetim projesine katılmak için bizlere yetimlere yardım etmek istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.

Ramazan yardımı yapan yerler arasında olan Avrupa Yardım Vakfı olarak düzenlediğimiz ve istikrarlı bir şekilde yürüttüğümüz Ramazan projesine katılmak için tek yapmanız gereken, bizlere “Ramazan yardımı yapmak istiyorum” demenizdir.

Ramazan projesine katılmak ve muhtaç insanlara Ramazan yardımı yapmak için bizlere [email protected] mail adresimizden veya +31 13 879 50 12 (Hollanda) / +31 6 84 22 08 14 (Hollanda) / + 49 15221550927 (Almanya) / + 32 484683373 (Belçika) telefon numaralarımızdan ulaşabilir ve talebinizle birlikte müracaat edebilirsiniz. Aynı zamanda web sitemiz üzerinden de online olarak iftar yemeği, iftar paketi, fitre, fidye, yetimlere bayram hediyesi, Ramazan kumanyası yardımlarınızı da yapabilirsiniz.

“Avrupa Yardım Vakfı: Hayra Açılan Kapınız”

ONLINE BAĞIŞ

Diğer Projeler