Pakistan’da İyilikten Doğan Kış Güneşi Kalpleri Isıttı |AYV
pakistan yardım kampanyası

Pakistan’da İyilikten Doğan Kış Güneşi Kalpleri Isıttı

Kış Acil Yardım projemiz dünyanın dört bir yanında haneleri ve kalpleri ısıtmaya devam ediyor. Bangladeş, Türkiye, Afganistan, Lübnan ve Moğolistan ve Pakistan gibi pek çok ülkede yürütmekte olduğumuz Kış Acil Yardım Projesi kapsamında kış güneşini iyilikle doğurma hedefimizi her geçen gün dünyada yayıyoruz.

Son olarak Pakistan’a ulaşan yardımlarınız sayesinde tam 400 aileye gıda ve elbise yardımında bulunuldu. Pakistan’da yüksek rakımlı bir bölgede yaşayan ailelerimiz, sizlerin kıymetli katkılarıyla bu kış mevsiminde yiyecek yemek ve giyecek sıcak giysilere sahip oldular. Yeryüzünde fırsat eşitliğini ve kardeşliği öğütleyen dinimizi en güzel şekilde temsil etmenin yolu bu kardeşlerimizin gülümsemesine vesile olmaktı.

Sıcacık yuvalarında bu kardeşlerimizin hayrını gözeten ve bu kışı iyilikle ısıtan tüm bağışçılarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Bağışlarınızla vakfımıza teveccüh ettiğiniz için vakfımız ve Pakistanlı ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunuyoruz. Yüce Allah (c.c)’tan dileğimiz odur ki hayra öncülük ettiğiniz ve kış mevsimini ısıtırken projemize duyarsız kalmadığınız için yardımlarınızın ecrini dünya ve ahirette misliyle versin.

Pakistan’daki yardımlarımız sonrasında tarafımıza ulaşan notu sizlerle de paylaşmak isteriz:

“Community give lot of prayers to EAF and their base donors. This area is thousands feet high than sea level and we are stuck since last two weeks due to high snow fall. Alhamdulillah today its a successful event we have made a proper video and pictures I will share later on. Its 7 pm here and we are travelling back to capital city. Will reach in next 5 hours In Sha Allah. Have a good day brother. And thank you very much for your grant to reach these deserving communities.”

“Topluluk Avrupa Yardım Vakfı’na ve bağışçılarına çokça teşekkür ediyor. Bu bölge deniz seviyesinden binlerce fit yükseklikte ve son iki haftadır yoğun kar yağışı nedeniyle burada mahsur kalmıştık. Elhamdülillah, bugün video ve görsellerini sonradan ileteceğimiz faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Burada saat öğleden sonra yedi ve başkente geri dönüyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 saat içerisinde varacağız. Hayırlı günler kardeşim ve buradaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığınız bağışlar için de çok teşekkürler.”