Kış Acil Yardım: İyilikten Kış Güneşi Doğar | Avrupa Yardım Vakfı
kış acil yardımı ve bağışı - avrupa yardım vakfı

Kış Acil Yardım: İyilikten Kış Güneşi Doğar

Kıymetli bağışçılarımız, okurlarımız ve yardımseverler. Avrupa Yardım Vakfı olarak uzun yıllardır yürütmekte olduğumuz Afet (Acil) Yardım Projesi kapsamında Kış Acil Yardımı alt projesini hayata geçirmekteyiz. Bu yardım faaliyetimiz kapsamında dünyanın dört bir yanında kış aylarını soğuktan üşüyerek geçirmekte olan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım elimizi uzatmakta, onlara kış aylarında gereksinim duydukları malzemeleri, eşyaları hediye etmekteyiz.

Yardım faaliyetlerimiz kapsamında yoksul coğrafyalarda yaşayan veya çeşitli sebeplerle kış aylarına hazırlık yapamayarak barınma, ısınma gibi temel insani ihtiyaçlarını karşılayamayan kardeşlerimizin yanında olmaktayız. Birçok ülkede tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, kömür, battaniye, gıda yardımı ve kışlık elbise yardımlarında bulunmaktayız.

Kış aylarında çatıları dahi olmayan evlerde kalmakta olan, herhangi bir ısıtma sisteminin olmadığı ve ısınmak için gerekli olan kalın giysilere, montlara sahip olmayan kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak, bizler için bir tercihten çok esasında önemli bir vazifedir.

Bu misyon ile bu kış aylarında da kardeşlerimize sahip çıkmak, onlara kış aylarında ihtiyaç duyacakları malzemeleri temin etmek için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Yapacağınız bağış miktarına ve çeşidine göre kömür, battaniye, gıda veya kışlık elbise yardımında bulunuyor olacağız.

Gelin birlikte bu kışı merhametimizle, paylaşmanın verdiği huzurla ve infak ruhumuzla ısıtalım. Unutmayalım ki “İyilikten Kış Güneşi Doğar”.