Filistin’e 500 Adet Yeni Fidan Dikerek Nefes Aldırdık | Avrupa Yardım Vakfı
filistin'e yardım - fidan bağışı

Filistin’e 500 Adet Yeni Fidan Dikerek Nefes Aldırdık

Geleceğe dair umutlarımız, her yeni fidanın yemyeşil yapraklarıyla dünyayı selamlamasıyla artmaktadır. Toprağa kavuşan fidanlar, yeni bir umudun yeni bir nefesin yeni bir dünyanın habercisidir. İnsanlara emanet edilen ormanların, yeşilliğin ve doğanın ne denli önemli olduğunun bilinciyle Avrupa Yardım Vakfı olarak Fidan Projesi kapsamında çeşitli ülkelerde yeni fidanların dikimini gerçekleştirmekteyiz.

Vakfımızın çok kıymetli bağışçılarının desteğiyle hayata geçirdiğimiz Fidan Projesi, infak etmenin oluşturduğu merhamet iklimini bambaşka coğrafyalara taşımamıza ve toprakta filizlenecek yeni fidanlarla kalıcı bir etki oluşturmamıza olanak tanımaktadır. Projemiz kapsamında toplanan bağışlar ile Filistin’de toplam 500 adet fidanın dikimini başarıyla tamamladık.

Dikilen fidanlarımız, artık ait oldukları yere toprağa kavuştular. Diktiğimiz fidanların her birisinin filizlenmesi, Allah’ın izni ve inayetiyle bu bölgedeki kardeşlerimizin umutlarını tazelenecek, yemyeşil bir doğanın oluşmasına şahitlik etme fırsatını onlara tanıyacaktır.

Filistin’de 500 adet fidanın dikimine vesile olan bağışlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederiz. Fidan Projemiz kapsamında yardımlarımıza inşallah istikrarlı bir şekilde devam edecek, yepyeni fidanları toprağa kavuşturacak, onlarla birlikte kardeşliklerimizin yeniden güçlü bir şekilde filizlenmesini sağlayacağız.

Sizler de yalnızca 10 Euro bedelinde bağışta bulunarak Filistin’de umudun, yardımlaşmanın, kardeşliğin manevi bir temsilcisi olabilir, fidanlarla yemyeşil bir doğanın oluşmasına destek verebilirsiniz.

Bir Fidan Bir Umut; Bir Umut Yeni Bir Yurt!

Yardımımızdan Fotoğraflar

Fidan Projesi