Nereye Bağış Yapabilirim? En Güvenilir Yardım Kurumları | AYV
nereye bağış yapabilirim

Nereye Bağış Yapabilirim?

Hepimizin aklından hayatının belirli dönemlerinde bağış yapma, yoksulları sevindirme fikri geçmiştir. Ancak yardım yapmak için gerçekten muhtaç insanlara nasıl ulaşacağımızı bilmiyorduk. Önceleri, bağışta bulunmak için yeterli maddi güce sahip olsak da, yapacağımız yardımı yerine ulaştıracak kimse yoktu. Ama artık var. Yardım dernekleri bu noktada büyük önem taşıyor. Tabi güvenilir olanı bulmak kaydıyla. Nereye bağış yapabilirim dediğimizde, karşımıza birbirinden farklı içerikte hizmet veren yardım kuruluşu çıkıyor. Ancak en güvenilir olanlar her zaman öncelikli tercih sebebi. Güvenilir yardım dernekleri arasında bulunan vakfımız, yapacağınız yardımları sizden alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakla kalmıyor, bağış sonrası hakkında da sizi bilgilendiriyor. Siz de yaptığınız yardımın yoksullara ulaştığını belgeli olarak görmüş oluyorsunuz.

Hangi kuruma bağış yapmalıyım sorusunun cevabı, yardım severler tarafından sıkça araştırılıyor. Yardım ve paylaşma, yeryüzünde kardeşlik duygusunu güçlendirir. Yardım edenler mazlum gönüllere dokunma mutluluğunu yaşar. Yardım alanlar ihtiyaçlarını giderme kaliteli yaşam imkanına kavuşur. Karşılıklı bir mutluluk kaynağı olan bağış, toplumda birlik ve beraberliği her zaman diri tutuyor. Güvenilir yardım dernekleri denildiğinde yapılan sıralamada yer alan vakfımıza, imkanları dahilinde herkes bağışta bulunabilir. Ayrıca, maddi güç oranında nakdi yardım yapılabileceği gibi, farklı projeler kapsamında da yardımda bulunulabilir. İçeriği ve miktarı ne olursa olsun yapılan her yardım, koşulsuz şartsız amacına uygun şekilde kullanılır, şeffaflık ilkeleri doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır.

Hangi Kuruma Bağış Yapabilirim?

İhtiyaç sahiplerini sevindirmek istiyorsunuz. Bunun için yeterli maddi güce sahipsiniz fakat nereye ve nasıl bağış yapabileceğinizi bilmiyorsunuz. Bu sanırım bağış yapmak isteyen herkesin ortak sorunu. Bu durumda insanlara yardım etmek istiyorum şeklinde arama yaptığınızda, karşınıza birçok kurum çıkıyor. Ama yardım yapmaktan çok, yaptığınız yardımın yerine ulaştığını bilmek önemli. Bunun için güvenle tercih edebileceğiniz vakfımız, yardım faaliyetlerini tüm dünyada şeffaf şekilde yürütüyor. Zenginle fakiri ortak noktada buluşturan vakfımız, sizlerin sayesinde şimdiye kadar birçok hayata umut oldu. Ayni ya da nakdi her türlü yardım, vakfımız tarafından yardıma muhtaç olanlara en hızlı şekilde ulaştırılır. Zulme uğrayan ya da herhangi bir sebepten dolayı muhtaç duruma düşenlere ihtiyacı olan insanı yardımı ulaştırmak için bağışçılardan alınan destekle derneğimiz tarafından istikrarlı bir yardım faaliyeti yürütülür.

En güvenilir bağış kurumları arasında yer alan derneğimiz, fakir coğrafyalara ve mazlum insanlara, mazlum hayvanlara yardım eli uzatmak için kuruldu. Temel amacımız, insanların yaşam kalitesini fazlasıyla düşüren kıtlık, savaş ve çeşitli sebeplere bağlı olarak yaşanan yoksulluk durumlarında yaşanan mağduriyeti ortadan kaldırmak. Derneğimiz sosyal anlamda, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere dünyanın dört bir yanında yardım faaliyetleri yürütüyor. Bağış yapmak için güvenilir kurum arayışınız varsa, vakfımızı içiniz rahat olacak şekilde tercih edebilirsiniz. Zira yaptığınız her yardımın yerine ulaştığı, yardım faaliyeti sonlandıktan sonra size geri dönüş yapılarak bildirilir.

Yardım Projeleri