Filistin’deki Kardeş Aile Projesi İçin Kazanç Kapıları Araladık | AYV
filistin kardeş aile projesi yardımı

Filistin’deki Aileler İçin Kazanç Kapıları Araladık

Uzun yıllardır Filistin başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki ülkelerdeki kardeş ailelerimize destek veriyor, onların kendi emekleriyle ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri geliri elde etmeleri için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Önceki yıllarda yardım ettiğimiz Filistinli kardeş ailelerimiz, kendi gelirlerini elde etmeye devam ediyor, geçimlerini hayata geçirdikleri ticari veya mesleki faaliyetler ile sağlıyorlar.

Avrupa Yardım Vakfı olarak kardeş ailelerimizin iş kurmaları yolunda sağladığımız destekler sonucunda elde ettikleri istikrarlı gelirlerle mutlu ve umutlu bir hayata adım attıklarını görmekteyiz.

Filistin’deki kardeş ailelerimizin yapabilecekleri işleri tespit ediyor, bu doğrultuda bir yol haritası çıkartıyor, gerekli olan üretim araç ve gerekçelerini veya mal/ürünlerin tedarikini sağlıyoruz. İhtiyaç duyulan ekipmanlar, araçlar, gerekçeler, ürün veya mallar temin edildikten sonra eğer ekstra bir eğitime ihtiyaç duyuluyorsa bunların da planlaması yapılarak kardeş ailelerimize kurslar veriliyor.

Kardeş Aile Projesi kapsamında Filistin’de yapmış olduğumuz çalışmaların başarıya ulaştığını, doğrudan kardeş ailelerimizden dinledik.

AYV tarafından hazırlanan videomuzu izleyebilir, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin kendi gelirleriyle ailelerinin geçimini sağlama seviyesine gelmelerine tanıklık edebilirsiniz.

Siz de aylık 100 Euro bağış yaparak Filistin’deki yardıma muhtaç bir aileye sponsor olabilir, bir ailenin hayatının değişmesine vesile olabilirsiniz.

Filistin Kardeş Aile Projesi Hakkında

Yardım projemiz kapsamında kimi aileye dikiş-nakış eğitimi ile dikiş makinesi hediyesi, kimisine pasta, börek yapma eğitimi, kimisine ticaret yapabilecekleri mal/ürün desteği ve iş yönetimi eğitimi yardımlarında bulunmuştuk. Yardımlarımız sonrasında işlerini kuran ve istikrarlı bir gelir elde ederek kendi ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan ailelerimizden bazılarıyla yaptığımız röportajlarımızı kapsayan Filistin Kardeş Aile Projesi videomuzu aşağıda yer alan bölümden izleyebilirsiniz.

Filistin Kardeş Aile Projesi Videomuz

Kardeş Aile Projesi