Filistin’de 25 Kardeş Ailemize Yardım Elimizi Uzattık | Avrupa Yardım Vakfı
filistin kardeş aile projesi yardımları

Filistin’de 25 Kardeş Ailemize Yardım Elimizi Uzattık

Avrupa Yardım Vakfı olarak yürüttüğümüz en önemli yardım projelerinden biri olan Kardeş Aile projemiz kapsamında toplanan bağışlarımızı, Filistin’deki 25 ailemizin gelir kapılarını oluşturmaları için kullandık.

Yaptığımız yardımlar sayesinde buradaki kardeşlerimiz başlangıç sermayelerini elde etme, işlerini kurma ve ihtiyaç duydukları malları temin etme olanaklarına sahip oldular. Allah’ın izni ile artık yardımda bulunduğumuz 25 ailedeki kardeşlerimiz, kendi emekleriyle gelirlerini temin edebilecek, istikrarlı bir kazanç kapısını aralayabilecektir.

Kardeş Aile projemizin amacı, ekonomik istikrarsızlık yaşayan ve olumsuz hayat şartlarının kıskacında bir çözüm arayan ailelere, daimi bir gelir kapısı oluşturmaları için destek sağlamak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Bu doğrultuda çeşitli ülkelerde bu projemizi yürütmekte, olumsuz hayat koşullarında mücadelelerini sürdürmekte olan kardeşlerimizin gururunu incitmeden hayatlarına küçük ancak etkili dokunuşlar yapmaktayız.

Projemiz kapsamında bu kez Filistin’deki kardeş ailelerimizden kimine mini market açmaları, kimine hayvan yetiştiriciliği yapmaları, kimine sabun, şampuan ve temizlik malzemeleri üretimi gerçekleştirmeleri, kimini taş toplayıcılığı işlemlerini yürütebilmeleri için başlangıç sermayesi, ürün ve araç temini gibi ihtiyaç duyulan çeşitli yardımlarda bulunduk.

Kilometrelerce uzaktaki bir ailenin hayatını değiştirmek, yapacağınız bağışlarla mümkün. Gelin birlikte yeni umutları yepyeni coğrafyalara birlikte taşıyalım.

Yardımımızdan Fotoğraflar

Kardeş Aile Projesi