Sel Mağdurlarına Yardımlarımızı Ulaştırdık | Avrupa Yardım Vakfı
Afetzedelere Gıda Yardımı - Avrupa Yardım Vakfı

Sel Mağdurlarına Yardımlarımızı Ulaştırdık

Başta Kastamonu ve Sinop olmak üzere çevre illerde yaşanan sel afetinin ardından birçok kişi hayatını kaybetmiş, birçok vatandaşın evleri, eşyaları sular altında kalmış ve yaşlılar, çocuklar, gençler yardıma muhtaç duruma gelmişti.

Selin götürdüklerinden geriye çamurlu yollar, sular altında kalan evler, araçlar ve anılar kalmıştı. Yaşanan bu elim hadisenin akabinde Türkiye’deki birçok hayır kurumu, sivil toplum kuruluşu, yardım vakfı ve kamu kurumu seferber olarak harekete geçmiştir. Kurumlarca yapılan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaşsa da hala birçok kardeşimiz yardıma muhtaç durumda.

Yakınlarını, akrabalarını kaybeden kardeşlerimiz, aynı zamanda evlerini, araçlarını ve yaşamlarını devam ettirdikleri ve ihtiyaç duydukları diğer alet ve edavatları maalesef sular altında kaybetti.

Yaşanılan acıları bir nebze olsun hafifletmek, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için Avrupa Yardım Vakfı olarak “Selin Götürdüklerini Kardeşlikle Geri Getirelim” sloganıyla Kastamonu ve çevre iller için gıda yardımı kampanyasını başlattık.  Başlattığımız yardım kampanyasına destek olan bağışçılarımız vesilesiyle birçok ihtiyaç sahibi kardeşimize 500 TL’lik alışveriş kartı yardımında bulunduk.

Kardeşlerimize Yardım Elimizi Uzattık

Avrupa Yardım Vakfı olarak yürüttüğümüz yardım projeleri kapsamında yer alan Afet Acil Yardım Projesi doğrultusunda; yaşanan felaketin ardından hızlıca aksiyon alarak yardım kampanyamızı başlattık ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize 500 TL’lik alışveriş kartlarını dağıttık.

Alışveriş kartları sayesinde yardımda bulunduğumuz aileler, tespit ettikleri eksik gıda veya eşyalar doğrultusunda alışveriş yapabilecek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Afetzedelere Yardımlarımızdan Kareler

sinop sel yardım
kastamonuya yardım eden vakıflar
kastamonu sel afeti yardımı
kastamonu gıda yardımı - sel afeti
ayancık sel yardım
sinop sel yardımı
sel afeti yardım

Yardımlarımız Devam Ediyor

kastamonu acil gıda yardımı

İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam ediyor. Bağış yaparak destek olmak için buraya veya aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Yardım kampanyamızın detaylarına buradan veya hemen yukarıda yer alan kampanya görselinden ulaşabilirsiniz.