Filistin Fidan Bağış Projesi 2021: Gazze Toprakları Sizinle Yeşeriyor | AYV
filistin fidan bağışı

Filistin Fidan Bağışı Projesi 2021

Saygıdeğer bağışçılarımız, sizlerin kıymetli katkıları ile bu yıl da Filistin fidan bağış projemizi başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi yıllardır kuşatma altında olan Filistin topraklarında havadan zehirli zirai ilaç salınımı, atılan bomba ve silahların yıkıcı etkileri, arazileri kimyasal tahrip çalışmaları gibi nedenlerle topraklar, ıslah edilemez duruma geldi. Bu durum, bölgedeki besin ihtiyacını etkilerken, geçimini çiftçilikle sağlayanların da maddi sıkıntılarla yüz yüze gelmesine neden oldu.

Avrupa Yardım Vakfı olarak yıllardır Filistin ekonomisine ve çiftçilerine destek olmak, bölgedeki besin ihtiyacına yanıt vermek adına bağışçılarımızla işbirliğinde sürdürdüğümüz fidan bağış projesi, geleceğe umut fidanları dikmeye devam ediyor.

2021 yılında siz değerli bağışçılarımızın projemize katkıları ile Filistin’e tam 500 adet fidan diktirdik. Çeşitli meyve ağaçlarından oluşan fidanlarımız, inşallah Gazze’de yüzlerce ailenin yüzünü güldürecek, yıkıntılar ve çatlak duvarlar arasında filizlenen umut tomurcukları olacaklar. Sayenizde geçimini çiftçilikle sağlayan pek çok aileye besin ve kazanç kapıları aralanmış olacak.

Projemize maddi manevi katkıda bulunan ve herhangi bir şekilde yayılmasına vesile olan tüm bağışçılarımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bu güzel amelleriniz Allah katında en güzel sadakalardan Sadaka-i Cariye olarak kabul olunsun. İnşallah Filistin’e ve dünyamızın akciğerleri olan ormanlarımıza yaptığınız bu güzel katkı, nesillerinizin huzur dolu bir dünyada yaşamasına vesile olsun.

Fidan bağış 2021 projemize ilişkin görsel ve videolara sosyal medya hesaplarımız ve Youtube kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sizler de yarına bir fidan dikerek hem Filistin’e hem de dünyamızın geleceğine katkıda bulunmak isterseniz buraya tıklayarak online bağış formumuz üzerinden bağış yapabilirsiniz. Bir fidan bedeli 10 Euro’dur. Yüce Allah (c.c) şimdiden yaptığınız ve yapacağınız tüm hayırları kabul buyursun, ecrini sizlere ve sevdiklerinize dünya ve ahirette misliyle nasip etsin.

Fidan Projesi