Bangladeşli Kardeş Ailelere Riksha (Rikşa/Bisiklet Taksi) Yardımı | AYV
kardeş aile projesi - bangladeş

Bangladeşli Kardeş Ailelere Riksha (Rikşa/Bisiklet Taksi) Yardımı

Vakfımızın yürüttüğü Kardeş Aile Projesi kapsamında Bangladeş’teki 4 kardeş ailemize Riksha (Rikşa & Bisiklet Taksi) yardımında bulunduk. Bangladeş’te ve çevre ülkelerde oldukça yaygın bir kullanıma sahip Rikşalar, ulaşımı oldukça kolaylaştırmakta, ulaşım hizmeti almak isteyenler hızlı ve ekonomik olanaklar sunmaktadır. Özellikle Bangladeş’in başkenti olan Dakka, Rikşanın Başkenti olarak tanınmaktadır.

Geleneksel bir kültürü yansıtırken ulaşımı da kolaylaştıran ve sürücülerine kendi geçimlerini sağlayabilme olanağını tanıyan Rikşalar, ülkedeki birçok kişi için önemli bir kazanç kapısıdır. İşte bisiklet taksi kullanımının oldukça yoğun olduğu Bangladeş’te yaşayan kardeş ailelerimizin kendi gelirlerini Rikşa şoförlüğü yaparak kazanabilmeleri için Rikşalar temin ederek 4 ailemize bunları teslim ettik.

Yardımseverlerin desteğiyle hayata geçirdiğimiz bu proje sayesinde artık yardımda bulunduğumuz 4 kardeş ailemiz, Rikşalarını sürecek, ulaşım hizmeti sağlayacak ve bunun karşılığında ise hayatlarını idame ettirebilecekleri geliri, Allah’ın izni ve inayetiyle elde etmiş olacak.

Özetle, 4 farklı aileye, aile başı olmak üzere;

• Riksha (Rikşa/Bisiklet Taksi) yardımında bulunduk.

Sizler de 275 Euro bağışta bulunarak bir kardeş ailemize Riksha (Rikşa/Bisiklet Taksi) alabilir ve onların hayatını değiştirebilirsiniz. İnsanlara yardım etmek istiyorum diyorsanız buraya tıklayınız!

Kardeş Aile Projesi Nedir?

Kardeş Aile Projesi, dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç aileler arasından kardeş aileleri tespit etmemizin akabinde, onlara kendi gelirlerini kendilerinin sağlayabilmesinin yolunu göstermeyi, onlara gerekli olan araç ve gerekçeleri temin etmeyi, eğitim ve kurs gibi öğretici desteklerde bulunmayı hedeflediğimiz özel bir projedir.

Yardımımızdan Fotoğraflar

Kardeş Aile Projesi