Bağış Yapmak İçin Güvenilir Kurumlar | Avrupa Yardım Vakfı
bağış yapmak için güvenilir kurumlar

Bağış Yapmak İçin Güvenilir Kurumlar

Dünya üzerinde yaşayan farklı toplumların en büyük sorunu yoksulluk. Çeşitli sebeplerden dolayı dünya genelinde yoksulluk çekenlerin sayısı maalesef sürekli artıyor. Bu noktada, yoksullukla ilgili her toplumda duyarlılık oluşması gündeme geliyor. Bağış kurumlarının son zamanlarda muhtaçlara karşı oluşan duyarlılıkta ve bu duyarlılığın maddi yardıma dönüşmesinde etkisi çok büyük. Toplumda ihtiyaç sahibi kişiler önemli bir kesimi oluşturuyor. Hayır kurumları da bu kişilere ihtiyacı olduğu sosyal ve ekonomik yardımları ulaştırıyor.

Hayır kurumlarına bağış nakdi ya da ayni şekilde yapılabileceği gibi, kurumlar tarafında yürütülen farklı içeriklerdeki projelere de destek sağlanabilir. En büyük toplumsal sorunlar nedir? Denildiğinde karşımıza çıkan ilk faktörlerden biridir yoksulluk. Bu nedenle yardıma ihtiyacı olanların günlük gereksinimlerinin karşılanması kadar yaşamlarını kalite standartları çerçevesinde idame ettirebilmeleri için kalıcı çözümlerin bulunması da şarttır. Bunun için maddi durumu iyi olup da yoksullara bağış yapmak isteyenler, hayır kurumlarına bağış yapabilir.

Bağış Yapmak

İhtiyaç sahibi kişilere vakıflar aracılığıyla yardımda bulunmak, karşılıksız yardım etmek, bağışçı olmak demektir. Dünya çapında, maddi olarak kendimizden daha avantajsız durumlara yardım eli uzatmanın, onların yaşamına nefes olmanın en etkili yolu hayır kurumlarına bağış yapmaktadır. Bu durumda doğal olarak bağış yapmak için güvenilir kurumlar da araştırma konusu olmaktadır.

Tek bir kişinin değil, toplumların kalkınmasına vesilen olan her türlü bağışı, yardım faaliyetlerini güvenilir şekilde yürüten vakfımıza yapabilirsiniz. Bağış kampanyalarımız çok çeşitli olup, dünyanın değişik bölgelerinde farklı ihtiyaçları bulunanların derdine derman olmaktadır. Nakdi yardım, ayni yardım, Ramazan kumanyası, gıda yardımı, giyecek yardımı, barınma ve sağlık yardımı ile eğitim yardımı ve su kuyusu gibi hizmetler, dünyada yoksulluğa kalıcı bir çözüm olması dolayısıyla vakfımız tarafından yürütülen kampanyalardır.

Siz de ufak miktarda yapacağınız bir bağışla hasta birinin iyileşmesine, okula gidemeyen bir çocuğun eğitim hayatının devam etmesine ya da açlıkla boğuşanların karnının doymasına vesile olabilirsiniz. Yapılan her yardımın muhtaç konumda olan kişilere ulaştığı, resmi faaliyet gösteren vakfımız tarafından bağışçılara belgeleriyle raporlanır.

Güvenilir Hayır Kurumları

Güvenilir hayır kurumları arasında bulunan vakfımız, toplumların refah seviyesinin yükselmesi için hizmet sağlamaya gayret ediyor. Yardımlaşmanın en güzel yollarından biri olan bağış yapmak, insanları mutlu ediyor, gelecek nesillere yardımseverliği öğretiyor ve bağışçıları vicdanen mutlu hissettiriyor. Siz de bağış yapmak istiyorum ama nasıl ve nereye yapacağımı bilemiyorum diyorsanız, bilinçli bağış yapmak için en güvenilir hayır kurumları arasında yer alan vakfımızdan destek alabilirsiniz. Kapsamlı projelerimiz arasından dilediğinizi seçip bağışta bulunarak, iyilik denizine bir kova su da siz katabilirsiniz.

Yoksulluk ne kadar büyük bir sorunsa, son zamanlarda yoksulluğa karşı halk arasında oluşan duyarlılık da o derece büyük. Duyarlılığı maddi katkıya dönüştüren yardımseverler için vakfımızın bağış yap çağrısı ve desteği, karşılıklı mutluluğun teminatıdır.

Yardım Projeleri