Su Kuyusu Açtırma Bedeli Ne Kadar? | Avrupa Yardım Vakfı
su kuyusu açtırma bedeli ne kadar - su kuyusu maliyetleri - su kuyusu açtırmak

Su Kuyusu Açtırma Bedeli Ne Kadar?

Doğal yaşam ortamının olmazsa olmazlarından biri de sudur ve su, hayatımızı büyük oranda etkileyen bir öneme sahiptir. Ancak bilindiği gibi coğrafi konum ve şartları nedeni ile suya bizim kadar kolay ulaşamayan ülkeler mevcuttur. Bizler, bir yandan halimize şükrederken bir yandan da susuz kalan kardeşlerimizi unutmamalıyız. Çünkü teknolojinin hayatımızda fazlasıyla çok olduğu bu dönemde su bulamayan insanların olması, maalesef ki hepimizin kanayan bir yarasıdır.

Bu hususta su kuyusu açtırmayı talep eden hayırseverler, muhtemelen su kuyusu açtırmak ne kadar? Su kuyusu açtırmak kaç para? Gibi kafalarına takılan bu sorulara cevap arıyor olabilirler.

Hemen belirtelim, su kuyusu açtırma maliyeti 550 Euro ile 5850 Euro arasında değişiklik göstermektedir. Bu tutarlar, su kuyusu açılacak coğrafyaya, ülkeye ve açılacak su kuyusunun büyüklüğüne göre belirlenmektedir.

Su Kuyusu Açma Maliyeti: 2021 Yılında En Ekonomik Şekilde Su Kuyusu Açtırmak

Farklı ülkelerde farklı tutarlarda şekillenen su kuyusu açma maliyetlerini fazla bulan ve buna gücü yetmeyen hayırseverlerimiz, çevreleri ile birlik olup çölün ortasındaki kardeşlerimize umut olabilirler. Ayrıca ufak miktarlarda yapacakları su kuyusu bağışı ile de katkıda bulunabilirler.

Günlük su ihtiyacını karşılayabilmek üzere bir hayli yol yürümek zorunda kalan insanlar için yapılacak yardımlar aracılığıyla yerleşim noktalarına su kuyuları açılacak ve bu durum kilometrelerce öteden su getirmek zorunda kalan o insanların hayatını kolaylaştıracaktır.

su kuyusu açtırmak ve su kuyusu maliyetleri - su kuyusu bedeli

Yapacağınız Her Bağış Çok Kıymetli!

Birçok hayır kurumu tarafından su kuyusu yardımı toplanmasındaki ve bu projelerin gerçekleştirilmesindeki en temel amaç, muhtaç coğrafyalarda temiz suya ulaşılamama ve bu nedenle yaşanan susuzluk problemine bir son verilmek istenmesidir.

Afrika ile Asya ülkelerindeki kirli su tüketimi sonucu ortaya çıkan hastalık ve ölümlerin engellenmek istenmesi, kuraklığın getirdiği tarım ve diğer üretim alanlarında yaşanan kıtlığın önüne geçilmek istenmesi, bölgeler için sürdürülebilir bir ekonomiye sahip olmaları ve ihtiyaçlarını kendi başlarına karşılayabilecek güce ulaşmalarının sağlanması da hedeflenen diğer nitelikler arasında yer almaktadır. Bu nedenle yapacağınız her bağış çok kıymetli!

Siz hayırseverlerimizi ihtiyaç sahipleri ile bir araya getirerek hayra ve neticede bu hayrın sevabına vesile olmak bizler için çok kıymetli. Açtığımız su kuyuları sayesinde bölgedeki su sorununa çare olmak, su kuyusu açtırmak isteyenlerin yardımlarının ulaşmasında aracı olmak ve bu yardımların ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesine vesile olabilmek için gayret ediyoruz. Siz de dilerseniz kendi adınıza dilerseniz yakınlarınızın adına bir su kuyusu açtırarak, bu hayırdan faydalanacak olan her insanın duasını alabilirsiniz.

Su kuyusu bağışı yaptıktan sonra yazdırmak istediğiniz isim ya da isimler tabela şeklinde hazırlanmakta ve işlem bitiminde kuyunuzun başına eklenmektedir. Ortalama 6 ayda açtığımız su kuyuları, yapılış ve açılış aşamasında hem video hem de fotoğraf olarak dosyalanmaktadır. Daha sonra dosyalanan bu görseller, ayrıntılı bir rapor haline getirilerek tarafınıza gönderilmektedir.

Su Kuyusu Projesi