Hayir Kahvaltisi Dortmund | Avrupa Yardım Vakfı

Hayir Kahvaltisi Dortmund

Yoksulluğun sebebi YOKLUK değil, paylaşmayı UNUTAN insanlıktır! 10 Mart 2019 Pazar günü Yemen yararına yetim, mazlum ve mağdurların yaralarını sarmak için hayır kahvaltısı organizasyonunu gerçekleştirdik. Egikür, Mind, Lalezar ve Avrupa Yardım Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği hayır kahvaltısına uzaktan yakından katılan tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ederiz. Kahvaltı organizasyonuna yoğun katılım sayesinde 11.200 euro gibi bir rakam toplanmıştır.

Ana sayfa » Haberler » Hayir Kahvaltisi Dortmund

Yoksulluğun sebebi YOKLUK değil, paylaşmayı UNUTAN insanlıktır!

Kahvaltı organizasyonuna yoğun katılım sayesinde 11.200 euro gibi bir rakam toplanmıştır. Elde edilen hayır ile yetim, mağdur ve mazlumların ve Yemen’nin yaralarını sarıp dualarını almayı yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Paylaşmayı unutan insanlığa inat yetime, mazluma,darda kalmışlara aş olan gönüldaşlarımıza teşekkürler…