Gazze Yardım Kampanyası - Filistin'e Online Bağış | AYV
gazze yardım kampanyası - gazze yardım - filistin yardım - filistin'e yardım

Gazze Yardım Kampanyası: Acılara Karşı Yardım Kalkanı

Mübarek Ramazan ayı içerisinde Filistin, Gazze, Kudüs ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da yeniden acılara, yaralanmalara ve ölümlere tanıklık etmeye başladık. Karışıklıkların son bulmasını ve huzurun tesis edilmesini sağlayamasak da mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi bütün Filistin halkının yanında olduğumuzu maddi ve manevi desteğimizle hissettirmeyi vazife edindik. Bu nedenle Avrupa Yardım Vakfı olarak Gazze yardım kampanyası başlattık ve yeniden Filistinli çocuklara, kadınlara, yaşlılara ve ihtiyaç sahibi olan herkese açılan hayır kapınız olmayı amaçlayarak harekete geçtik.

Gazze Acil Yardım: Yaraları Birlikte Saralım

Gazze İlaç Yardımı

Karışıklık, huzursuzluk ve acı ikliminin her geçen gün yoksullaştırdığı Filistin ve Gazze’de yaşayan insanların durumu her geçen gün daha da ağırlaşmaktadır. Bölgedeki ilaç tedarikinde yaşanan problemler, sağlık sorunları yaşayan insanların problemlerinin devam etmesine ve günümüz dünyasının kolayca atlatılan hastalıklarının ölümcül hale gelmesine sebep olmaktadır. Gazze yardım kampanyası kapsamında öncelikle Gazze ilaç yardımı gerçekleştirmeyi ve kardeşlerimizin yaralarını gerçek anlamda sarabilmeyi hedeflemekteyiz.

Gazze ilaç yardımı için €20 maliyet belirlenmiştir.

Gazze Gıda Yardımı

İlaç tedarikinde olduğu gibi dışarıdan gıda alımında ve genel olarak gıda tedarikinde Filistin ve Gazze, ciddi problemlerle karşı karşıyadır. Bu problemin çözümü için çalışmakta ve kardeşlerimizin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gayret etmekteyiz. Temel insani haklar arasında yer alan gıdaya ve temiz suya ulaşma hakkına, tüm insanlar gibi Gazzeli kardeşlerimizin de sahip olması için Gazze yardım kampanyası çerçevesinde Gazze gıda yardım paketlerimizi hazırlayarak tertemiz yüzlerde tebessüm olmayı, mazlumların, mağdurların ve ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyurmayı hedeflemekteyiz.

Gazze gıda yardımı için €25 maliyet belirlenmiştir.

Gazze’deki Yetimlere Yardım

Yetimlere yardım eden kuruluşlar arasında olan vakfımız, her geçen gün korkuları artan, yalnızlıkları derinleşen kardeşlerimizin yanında olarak onların ellerini sımsıkı tutmayı hedeflemektedir. Yetim Projesi, halihazırda vakfımızın genel yardım projesi olmakla birlikte bu projenin uygulamaları, ihtiyaç duyulan bölgelere göre yoğunlaşabilmektedir. Mevcut durum karşısında Gazze’deki yetimlere yardım etmek, hem bizlerin hem de İslam aleminin öncelikle vazifesi haline gelmiştir. Gazze yardım kampanyası kapsamında yetimlere yalnız olmadıklarını gelin birlikte hissettirelim.

Gazze yetim yardım için €35 maliyet belirlenmiştir.

Gazze Kardeş Aile Yardımı

Filistin Gazze’deki kardeşlerimizin kendi hayatlarını bir düzen dahilinde idame ettirebilmelerini sağlamak adına hayata geçirdiğimiz Gazze yardım kampanyası kapsamındaki Gazze kardeş aile yardımı ile bölgedeki ailelere üretim yapabilecekleri araç ve gereç yardımı yapmaktayız. Böylece kardeşlerimiz örneğin bir dikiş makinesiyle çeşitli ürünler üretmekte, bunları satmak suretiyle gelir elde etmektedir. Temel insani ihtiyaçlarını daimi olarak karşılayabilecekleri bir kapıyı kardeşlerimize aralamayı hedefleyen vakfımız, Gazze kardeş aile yardımı için desteğinize ihtiyaç duymaktadır.

Gazze kardeş aile yardım için €100 maliyet belirlenmiştir.

Gazze Eğitim Yardımı

Filistin ve Gazze’deki “normal” hayat büyük ölçüde durmuş olsa da, yeni nesillerin geleceğine yönelik yardımlara devam etmemiz gerektiğini asla aklımızdan çıkarmamamız gerekmektedir. Unutmamalıyız ki bugün eğitimle birlikte yeni nesillere yapacağımız yatırım, gelecekte Gazze’nin ayağa kalkmasına vesile olacaktır. Filistin Gazze’deki kardeşlerimizin eğitimlerine devam edebilmeleri için kırtasiye yardımı başta olmak üzere eğitime dair bütün ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda Gazze acil yardım kampanyası çerçevesinde siz değerli yardımseverlerin bağışlarıyla kardeşlerimizin elinden tutacağız.

Gazze eğitim yardım için €15 maliyet belirlenmiştir.

Gazze Fidan Yardımı

Gazze yardım kampanyası çerçevesinde gerçekleştireceğimiz yardımlardan bir diğeri de siz kıymetli hayırseverlerin fidan bağış desteğiyle birlikte hayata geçireceğimiz fidan ekme faaliyetlerimizdir. Kıyamet günü olsa dahi bizlere elindeki fidanı toprakla birleştirmeyi öğütleyen Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in ümmeti olarak Filistin’e yönelik saldırılar artarken yeşili unutmamayı, toprakları yeşertmeyi, doğanın bereketi, sevgisi ve güzelliği ile zulmedenlere galabe çalmayı amaçlamaktayız. Bu doğrultuda fidan bağışı yapmak isteyen yardımseverlerin Gazze’de kalıcı bir yeşilin yükselmesine vesile olabileceğini duyurmak isteriz.

Gazze fidan yardımı için €10 maliyet belirlenmiştir.

Gazze Yardım Kampanyası kapsamında yaptıklarımızı, detaylı olarak görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Gazze Yardım Kampanyası