İş İlanı | Avrupa Yardım Vakfı

İş İlanı

Avrupa Yardım Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere “Proje Menejeri”aramaktayız. Tam zamanlı olarak istihdam edilecek olan “Proje Menejeri”pozisyonuna ilişkin tüm detaylar, işbu ilanda detaylı bir şekilde belirtilmiştir.   Avrupa Yardım Vakfı olarak 11 yılı aşkın bir süredir mazlum ve muhtaç durumdaki insanlara yardım götürmekteyiz. Yardıma muhtaç insanlara Afrika’da, Asya’da, Balkanlar’da, Türkiye’de vedünyanın dört

Ana sayfa » Duyurular » İş İlanı

Avrupa Yardım Vakfı olarak 11 yılı aşkın bir süredir mazlum ve muhtaç durumdaki insanlara yardım götürmekteyiz. Yardıma muhtaç insanlara Afrika’da, Asya’da, Balkanlar’da, Türkiye’de vedünyanın dört bir tarafında insani yardımlarımızı ulaştırmaktayız. Günümüze kadar olan süreçte binlerce mazluma ve mağdura destek olarak onların hayata tutunmasına ve temel insani ihtiyaçlarını karşılamasına vesile olduk.

Siz değerli başvurucular arasından hem dünya hayatına hem ahiret hayatına katkı sağlayarak dünyadaki tüm mazlumlara hem maddi hem de manevi olarak destek vermeyi istemesi halinde, bu pozisyonun onlara oldukça uygun olduğunu belirtebiliriz. Eğer 25 ile 35 yaş arasında iseniz ve dünyadaki mazlumlara ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmekistiyorsanız, aradığımız kişi olduğunuzu açıkça belirtebiliriz.

İş teklifimiz iki kısımdan oluşmaktadır:

1. Ofisimizden projeleri takip etmek, veri tabanına kaydetmek ve benzeri iş kalemleri,
  2. Projeleri uyguladığımız ülkelere giderek oradaki partner kuruluşumuz ileprojeleri denetlemek, gerekli hallerde uygulamak ve hayata geçirilmesini sağlamak.

İş Tanımı:

• Yardım Projesi kapsamındaki ülkelere giderek projeleri uygulamak ve denetlemek,
  • Avrupa içerisinde düzenlediğimiz programlara ve proje kampanyalarına katılmak,
  • Ofisin sekretarya hizmetlerini karşılamak,
  • Evrak takibini, kontrolünü ve güncellemesini sağlamak,
  • Veritabanına kayıt işlemlerini gerçekleştirmek ve güncel tutmak,
  • Sosyal Medya/Web Sitesi içeriği oluşturma, düzenleme ve yönetimini gerçekleştirmek.

Aranan Nitelikler

• Sekreterlikve ofis asistanlığı konusunda deneyimli,
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Exact online ile deneyimi olan veya öğrenmeye açık olan,
  • MBO eğitimli veya daha yüksek eğitimli,
  • Türkçe, İngilizce, Hollandaca ve Arapça bilen,
  • Güleryüzlü,disiplinli çalışmayı prensip edinmiş kişiler, başvurularda öncelikli durumda olacaktır.

Sizlere Sağlayacağımız Olanaklar

• Küçük bir ekip ile güzel ve uyumlu çalışma ortamı,
  • Yardımlarla birlikte dünyanın farklı ülkelerini ve kültürlerini tanıma imkânı,
  • Hem dünya hayatına hem de ahiret hayatına katkı sağlayacak maddi ve manevi olanaklar,
  • Aranılan niteliklere olan uyumunuz dikkate alınarak teklif edilecek maaşınız belirlenecektir.
  • Maaşınızın yanı sıra emeklilik fonunuzun da vakfımız tarafından ödenecektir.

İş İlanımız İlginizi Çekti Mi?

İlan kapsamında ihtiyaç duyduğumuz “Proje Menejeri” pozisyonu ilginizi çektiyse ve aradığımız nitelikleri, iş tanımı da göz önünde bulundurulduğunda büyük ölçüde karşıladığınızı düşünüyorsanız, bizimle tanışmak ve pozisyona yönelik detaylı bilgi almak için özgeçmişiniz (CV) ile başvuru mektubunuzu (CoverLetter)ayvbestuur@gmail.com e-mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Avrupa Yardım Vakfı hakkında detaylı bilgi almak için hemen aşağıda yer alan internet adresimizi ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz. Ayrıca alt kısımda telefon numarası bulunan Avrupa Yardım Vakfı Genel Müdürü Ahmet Mihmat Bey ile görüşme sağlayabilirsiniz.

İnternet Sitemiz:www.avrupayardimvakfi.com

Sosyal Medya Hesaplarımız:Facebook / Instagram / YouTube

İletişim Numarası: 0624746160 (Ahmet Mihmat  – Genel Müdür)