Kış Acil Yardım Projesi | Avrupa Yardım Vakfı

Kış Acil Yardım Projesi

Ana sayfa » Kış Acil Yardım Projesi

Kış Acil Yardım Projesi

Kış aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi, temel insani ihtiyaçlardan barınma ve ısınma gibi imkanlara sahip olmayan mazlumlar ve maddi durumu iyi olmayan insanlar için oldukça olumsuz koşulları da beraberinde getiriyor. Havaların soğumasıyla birlikte bu kimseler, gittikçe zorlaşan hava koşullarıyla mücadele etmeye ve hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Maddi durumları oldukça kötü olan bu insanların kalabilecekleri, barınabilecekleri, soğuk havanın olumsuz koşullarından korunabilecek herhangi bir evleri bulunmamakta; bulunsa dahi ilgili yerin özellikleri dikkate alındığında bu yeri “ev” olarak nitelendirebilmek neredeyse imkansız olmaktadır. Yakacak malzemelerin temin edilmesi de bu kimseler için ulaşılması oldukça güç olan bir husustur. Yani mazlum ve fakir durumda bulunan bu insanların ne kalacak yerleri ne de ısınabilecekleri araç ve gereçleri bulunmaktadır.

Acıkan çocuklarını yoksulluk sebebiyle doyuramayan anne ve babalar, hem onlara hem de kendilerine maddi durumları ve koşulların oluşturduğu olumsuzluklar sebebiyle kalacak ev ve ısınma ihtiyacını karşılama gibi temel insani ihtiyaçlar noktasında fayda sağlayamamaktadır. Birçoğumuz için kış aylarının gelmesi, hayatlarımızda herhangi bir büyük değişikliğe sebep olmayacağı için oldukça normal iken Dünya’nın birçok bölgesinde kardeşlerimiz için oldukça zorlu bir dönemin başlangıcıdır. Özellikle “mülteci” ve “sığınmacı” statüsünde olan kardeşlerimizin durumu, diğer ihtiyaç sahiplerine nazaran çok daha zordur.

Tüm bu olumsuz koşulları siz değerli yardımseverlere açıkladıktan sonra sizleri yeni bir hayra vesile olmaya davet ediyoruz. “Kış gelmeden mazlumlara umut olalım!” diyerek yardım duyurumuzu yapıyor ve sizleri, mazlumların kış aylarında sığınabilecekleri sıcak tebessümü olmaya çağırıyoruz. Kış Acil Yardım Projesi kapsamında muhtaç durumdaki kardeşlerimize, kömür, battaniye, kışlık elbise ve gıda yardımı yapılacağından ötürü değerli bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz. Allah, şimdiden yapacağınız hayırlarınızı en güzel şekilde, dergâh-ı izzetinde kabul buyursun.

Kış Acil Yardım Projesi kapsamında gerçekleştirilecek yardımlara destek olmak isteyen değerli yardımseverler, hemen aşağıda bulunan projeye katılım detaylarına göz atabilir ve mazlumları, muhtaçları, maddi durumları iyi olmayan ihtiyaç sahiplerini, çetin kış koşullarında yalnız bırakmamaya vesile olabilir.

Kış Acil Yardım Projesine Katılım

Kış Acil Yardım Projesi kapsamında Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yardıma muhtaç olan insanların eline tutmaya çalışan Avrupa Yardım Vakfı olarak düzenlediğimiz ve istikrarlı bir şekilde yürüttüğümüz Kış Acil Yardım Projesine katılmak için bizlere projede yer almak istediğiniziiletmeniz yeterli olacaktır.

Nasıl bağış yapabilirim:

1. Doğrudan sitemiz üzerinden online olarak bağışta bulunabilir ve Kış Acil Yardım Projesi kapsamındaki yardım türlerinden dilediğinizi seçerek bağışlarınızı, tamamen internet üzerinden vakfımıza iletebilirsiniz.
  2. Aynı zamanda mail yoluyla da vakfımızla iletişime geçebilir ve bizlere info@yardimvakfi.orgmail adresimizden ulaşabilirsiniz.

“Hayra Açılan Kapınız”